Om Naprapat Service


Hos oss är du i trygga händer!

Naprapat Service startades av Cecilia och Rauno 1987. De första åren låg mottagningen på Storgatan i centrala Linköping men när Collegiumhuset 1990 stod färdig flyttade vi till Mjärdevi där vi fortfarande finns kvar. Under åren har vi tillsammans gjort över 100 000 naprapatbehandlingar och har därmed gedigen erfarenhet att ta hand om många olika typer av besvär som kan drabba rygg, nacke, leder och muskler. Vi alla är av Socialstyrelsen legitimerade naprapater. För den legitimerade naprapaten gäller samma regler som för övrig legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

Vi är medlemmar i Svenska Naprapat Förbundet och har därigenom den lagstadgade patient- och ansvarsförsäkringen. Förbundet erbjuder kontinuerlig fortbildning för sina medlemmar. Genom att aktivt delta i kurser, kongresser och förbundets fortbildningar underhåller och ökar vi kontinuerligt vår kompetens.

 

Våra medarbetare

Cecilia är legitimerad naprapat och grundade 1987 Naprapat Service tillsammans med Rauno. Människokroppen är en fantastisk konstruktion som man alltid kan lära sig mer om och därför går hon kontinuerligt fortbildningskurser inom varierande områden.
Ny kunskap kompletterar den gedigna erfarenhet hon fått av att ha jobbat i yrket sedan 1987.
Hon jobbar med hela kroppens leder och muskler och både akuta och kroniska besvär.
Har tidigare arbetat som lärare på Valla Folkhögskola i anatomi och rörelselära och på Bergqvists massage- och friskvårdsutbildningar i anatomi, massage och stretching.

På fritiden tränar hon badminton och spelar gärna golf när det är säsong.

Cecilia Backström
Cecilia Backströmleg.naprapatcecilia@naprapat.se

Rauno har i grunden, en av Finska Medicinalstyrelsens godkänd, utbildning till massör och därefter 4-årig naprapatutbildning. Han har arbetat som naprapat sedan 1987 och är tillsammans med Cecilia Linköpings mest erfarna naprapater. Rauno har under årens gång gått många olika vidareutbildningar för att hålla sig uppdaterad och för att öka sin kompetens i yrket.
Ishockey har varit ett stort fritidsintresse och han har en lång egen karriär bla. spel i Linköpings Hockey Club där han också varit ungdomsledare under 17 säsonger. Han har också under flera år hjälpt ishockeyförbundet att utbilda andra tränare bla. anatomi, fysiologi och träningslära. Utöver ishockey är fritidsintresse slalom, golf och fiske.

Rauno Suokko
Rauno Suokkoleg.naprapatrauno@naprapat.se

Henrik är legitimerad naprapat och STAC grundtränare. Han har varit verksam naprapat sedan 2011 och började på Naprapat Service i augusti 2018. Han behandlar både akuta och kroniska besvär ifrån hela rörelseapparaten och ser alltid till helheten i sina patienter. Han jobbar utifrån ett funktionellt synsätt för att patienten ska bli så bra som möjligt. Henrik brinner för idrottsmedicin och var medicinsk ansvarig för Malmö Redhawks mellan 2012-2014 och är idag naprapat för LHC a-lag.

Henrik Gustafsson
Henrik Gustafssonleg.naprapathenrik@naprapat.se

Boka professionella behandlingar snabbt och enkelt.

 Om du inte hittar tid som passar dig ring 013-211213 för personlig service.

+35
år i branschen

+20 000
patienter

+100 000
naprapatbehandlingar

Hitta till oss

Teknikringen 7 | 583 30 Linköping

Boka tid

Tel: 013-21 12 13

Kontakta oss

Öppettider

Mån - Fre. Kl. 08.00 - 17.00